home Nieuws PlatfORm

PlatfORm

Op 15 november 2022 vond een informatieve netwerkbijeenkomsten voor bestuursleden van medezeggenschapsplatforms plaats bij de SER in de Den Haag. Organisatoren waren naast het MNO de NVMz (Nederlandse Vereniging voor Medezeggenschap) en CBM (Commissie Bevordering Medezeggenschap) van de SER. Zie ook het webbericht daarover op de MNO website. Een resulaat van die bijeenkomst is het online magazine PlatfORm.

De bijeenkomst met de andere medezeggenschapsplatforms was georganiseerd om antwoord te krijgen op de vraag: Hoe ‘bouw’ je een betrokken en verbonden platform? Onder begeleiding van Eelco Koolhaas van Ministerie van Verhalen kwamen er prachtige tips en suggesties naar boven.

Van al de tips en suggesties is het online magazine PlatfORm gemaakt. We delen het graag omdat het mogelijk ook ideeën en inspiratie kan opleveren niet alleen voor andere platforms, maar ook voor ondernemingsraden. Ondernemingsraden hebben immers ook baat bij betrokken en verbonden or-leden! Veel leesplezier gewenst!