home Nieuws Van Keuken tot Boardroom: hoe RvC en Medezeggenschap samenwerken in een internationale organisatie

Van Keuken tot Boardroom: hoe RvC en Medezeggenschap samenwerken in een internationale organisatie

De gastlocatie voor de MNO-kwartaalbijeenkomst op 17 maart is bekend: Unilever Foods Innovation Centre “Hive” te Wageningen . De dag ziet er veelbelovend uit.

Het door Unilever gekozen thema “Van Keuken tot Boardroom: hoe RvC en Medezeggenschap samenwerken in een internationale organisatie” zal door veel deelnemers herkend worden.

Robbert de Vreede, Head of Country Unilever Nederland & General Manager Nutrition Europe, start de dag met een algemene presentatie over de organisatie. Hij biedt dan een exclusief inzicht in hún wereld van innovatie in het bijzijn van de voltallige Raad van Commissarissen van Unilever Nederland. De RvC-leden sluiten aan met voorzitter Gerdi Verbeet, voormalig voorzitter van de Tweede Kamer.

Als keynote spreker zal Prof. Dr. Evert Verhulp, hoogleraar Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam, een toelichting geven op het thema.

Het onderwerp internationalisering is 2 jaar geleden bij het MNO vanuit een juridische kant toegelicht. Nu zal de praktijk met elkaar besproken worden en hoe daar een weg in te vinden.

De datum is in overleg met verschillende deelnemers verschoven om Carnaval en de voorjaarsvakantie niet in de weg te zitten.

Binnenkort sturen we het definitieve programma. Hierbij wordt ook een inventarisatieformulier vanuit Unilever toegevoegd voor parkeren, het opladen van electrische auto’s én een keuze voor de workshops in de middag.

De persoonlijke informatie zal alleen voor dit doel gebruikt worden.

Vanwege rondleidingen, logistiek en veiligheid zijn we gebonden aan het toelaten van een maximum aantal deelnemers van 3 personen per deelnemende organisatie 3.

Meld je daarom alvast aan om zeker te zijn van een plek via secretaris@stichting-mno.nl