home Nieuws Webinar digitale transformatie en de rol van de medezeggenschap

Webinar digitale transformatie en de rol van de medezeggenschap

Het MNO organiseert op maandag 14 december van 10.00-12.00u. een Webinar rond de digitale transformatie en de rol van de medezeggenschap. Het Webinar komt tot stand in samen werking met de Nederlandse Vereniging voor Medezeggenschap (NVMz) en de WissemaGroup en zal gestreamd worden via YouTube.

De digitale transformatie, wordt ook wel de vierde industriële revolutie genoemd en belooft grote veranderingen. Denk aan de grootschalige verzameling van data en de veelal nog onbegrepen mogelijkheden van kunstmatige intelligentie en vraagstukken op de gebieden van bijvoorbeeld privacy en gelijke behandeling. Maar denk ook aan robotisering in de zorg en in het hotel en aan zelfrijdende auto's en trucks. Ook 'ontwrichtende' internetplatforms als Uber en Airbnb leunen zwaar op digitale techniek.

In het seminar willen we nagaan: Wat betekent deze Digitale Transformatie voor jouw organisatie? Welke rol moet de medezeggenschap kiezen?

In het seminar willen we een eerste aanzet geven tot een antwoord. Het MNO heeft samen met de genoemde partners hiernaar onderzoek laten doen. Eerder hebben wij daarover al een bericht uit doen gaan. Het volledige programma van het seminar vind je hier.

Om toegang te krijgen tot het Webinar wordt verzocht je aan te melden (met je naam en die van je organisatie) op mathi.bouts@klm.com . Voor aanvang wordt er dan een link naar het Webinar verstuurd.