home Nieuws Samen bouwen aan de toekomst van werk

Samen bouwen aan de toekomst van werk

Samen bouwen aan de toekomst van werk
Dilemma’s voor de governancedriehoek

Jaarcongres Alliantie Medezeggenschap en Governance (AMG),
dinsdag 21 november
bij SER van 13.00 - 17.00 uur, met aansluitend een netwerkborrel. Centraal thema van de middag is: Samen bouwen aan de toekomst van werk; Dilemma’s voor de governancedriehoek.

Marjolein ten Hoonte geeft deze middag een centrale inleiding op het thema Toekomst van werk. Zij is directeur Arbeidsmarkt en Sociale Impact bij Randstad Groep Nederland en auteur van het boek Kunnen we het even over werk hebben? Naar een ontslagvrije samenleving met werk en zekerheid voor iedereen.

Daarna zijn er verdiepende deelsessies met inleiders uit het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs. Zij vertellen hoe zij in hun organisatie omgaan met de strategische vragen die samenhangen met de Toekomst van werk. Onder leiding van Dorine Wekking, voorzitter van de AMG, gaat u vervolgens aan dialoogtafels zelf het gesprek aan.

Mijntje Lückerath - Rovers, hoogleraar Corporate Governance aan de Tilburg University, TIAS School for Business and Society en voorzitter van de jury van de Driehoek 3D Trofee, zal tijdens het congres de Driehoek 3D Trofee uitreiken aan de organisatie met het meest robuust en inhoudelijk overleg tussen (centrale) Ondernemingsraad, raad van Commissarissen/raad van Toezicht en directie/raad van Bestuur.

Wilt u erbij zijn? Klik hier om uw belangstelling te registeren.

Meer weten over de AMG: kijk op www.medezeggenschap-en-governance.nl