home Nieuws Eneco wint Driehoek 3D Trofee 2022!

Eneco wint Driehoek 3D Trofee 2022!

De prijs voor de organisatie met het beste overleg in de Driehoek medezeggenschap, toezicht en bestuur is gewonnen door Eneco.

Genomineerd waren naast Eneco de Avans Hogeschool en het Havenbedrijf Rotterdam. Organisaties uit heel verschillende sectoren en met onderling anders vormgegeven overleg. De jury vond dat de organisaties ruim voldoen aan de criteria om in aanmerking te komen voor de prijs en dat zij een inspirerend voorbeeld zijn voor andere organisaties.

Het belang dat gehecht wordt aan duurzaamheid en de rol van de voordrachtscommissarissen springen er uit in alle drie de gevallen.

NV Eneco is winnaar geworden vanwege hoe zij het strategische overleg in de driehoek tussen toezicht, bestuur en medezeggenschap vormgegeven en hoe dat tot aantoonbare resultaten heeft geleid.

Voor meer informatie lees het uitgebreide juryrapport over de drie cases op de website van de de Alliantie Medezeggenschap en Governance (AMG) en laat je inspireren!

Het MNO is partner van de AMG een samenwerkingsverband tussen AWVN, CNV, FNV, NR Governance, NCD, NVMz, SBI Formaat, SER, VCP, VNO-NCW, De Voort Advocaten Mediators , WissemaGroup en het MNO.